Vil du være sponsor?

Der er mange måder du kan støtte Tommerup Svømmeklub og Støtteforeningen TSK.
 
Vi sælger bla. reklameplads på hjemmesiden og bannere der stilles op i forbindelse med klubbens stævner.
 
Du kan også melde dit OK-benzinkort til at skulle støtte Tommerup Svømmeklub når du tanker. Du kan godt støtte flere foreninger med dit OK kort. Læs mere her om OK-benzinkort 
 
Hvis du tilmelder dig Support-El hos Energi Fyn får klubben nogle ører hver gang du tænder for stikkontakten. Det koster ikke dig noget ekstra, så vi håber du vil melde dig til så hurtigt som muligt. Læs mere her: www.supportel.dk
 
Så er der flere hundrede små sponsorater der bliver tegnet i forbindelse med den årlige Sponsorsvømning. Her kan der gives beløb fra få kroner til flere tusinde kroner. Beløbet deles mellem den enkelte svømmer og hele Støtteforeningen, så her er der gode muligheder for individuel støtte.
 
Arbejde søges!
Vi tager indimellem også ud og udfører opgaver i forbindelse med andre store sportsarrangementer eller forefaldende fabriksarbejde.
 
Støtteforeningen modtager også gaver, drikkevarer, frugt og ikke mindst kager! 
 
Kontakt bestyrelsen hvis du har lyst til at støtte det gode arbejde i Tommerup Svømmeklub, eller hvis du har en god ide til en måde at samle penge ind på, så flere kan få gavn af svømmesporten. 
 

Hold i dag

Instagram