Sidst udsendt nyhedsbrev:

Nyhedsbrev - Sæsonstart 2018

Endnu en ny sæson er nu skudt i gang, og vi ser frem til en sæson fyldt med sjove og lærerige stunder i vandet. Vi har en masse nyttig information som vi gerne vil dele med jer, og som vi håber i vil tage til jer.

Sæsonopstart & forældre i hallen

I svømmehallen er forældre meget velkomne i hele august og september måned, men herefter er det kun muligt at overvære svømmetræningen den første uge i hver måned. Årsagen til at vi gerne vil have jer forældre ud af svømmehallen er, at det giver mere ro omkring træner og hold og børnene er mere modtagelige for undervisningen. Vi foreslår, at I i stedet tager en kop kaffe i cafeen, besøger biblioteket eller går en tur i skoven. Imens passer vi godt på ungerne og lærer dem at svømme og så kan I se vores fremskridt den første svømme dag i hver måned.

Aktiviteter i løbet af sæsonen

Mærkesvømning

I uge 44, 2018 og uge 10, 2019 har vi MÆRKESVØMNING. Mærkerne er gratis og super-seje at svømme sig til. I den forbindelse håber vi at I forældre vil hjælpe til med at holde styr på antallet af baner som børnene svømmer. Afkrydsnings lister vil blive udleveret af vores trænere.

Juleafslutning for alle

Vi gentager succesen med juleafslutning som løber af stablen torsdag den 29. november. Juleafslutningen kan i tilmelde jer til via vores hjemmeside under \event\ snarest. Der vil ikke være almindelig svømmeundervisning denne dag.

Klubmesterskab

Vi afholder vores årlige klubmesterskaber lørdag d. 2. marts 2019. Klubmesterskaberne er for alle medlemmer og det er en rigtig hyggelig dag. Der svømmes mange forskellige distancer og på mange forskellige niveauer. Mere information vil følge på vores facebook side.


FAQ – omklædning og ordensregler til svømning

Der er ofte en del spørgsmål omkring det praktiske når man går til svømning. Så her følger en række svar til de oftest stillede spørgsmål:

/Er det nødvendigt at bade før svømning?
For at bassinet kan fungere med så lidt brug af klor som muligt er det vigtigt at alle svømmere vasker sig med sæbe og uden badetøj før de hopper i bassinet. For de svømmere der ikke bryder sig om at være nøgne i omklædingen er der mulighed for at benytte de lukkede brusekabiner, men her skal afvaskning også ske uden badetøj.

/Hvornår skal man klæde om i det rigtige omklædningsrum?
Svømmeklubben følger Fyrtårns Tommerups regler der siger, at man kun har adgang til modsatte køns omklædningsrum indtil man fylder 6 år. Hvis det er første gang at man skal klæde om alene er det altid muligt at spørge en af vores trænere om assistance vi hjælper gerne med at komme godt igennem omklædningsrummene.


/Må jeg tage billeder i svømmehallen?
Igen følger svømmeklubben Fyrtårn Tommerups regler, og fotografering er ikke tilladt i svømmehallen eller i omklædningsrummene.


/Hvordan virker skabene i omklædningen?
Skabene i omklædningsrummene har kodelås, man låser sit skab ved at lukke lågen og taste en selvvalgt 4 cifret kode og ”
” øverst til venstre herefter låser skabet og du drejer selv derjeknappen mod uret og skabet er nu låst. Du låser op igen ved at taste din valgte kode og ”v”. Hvis du oplever at skabet ikke kan låses op (eller er et ulåst skab blevet låst af andre) kan livredderen i hallen assistere.


/Kan man gå til svømning hvis man ikke er 100% renlig endnu?
Ja, det er muligt at gå til svømning uden at være renlig, men det kræver at man bruger svømmebleer + badetøj, som sikrer mod ”uheld” i vandet. Det er også vigtigt, at man er realistisk omkring behovet. Uheld betyder, at bassinet lukkes for resten af undervisningen den pågældende dag, så lad være med at tage chancer hvis bleerne er blevet glemt. Dette vil medføre en bøde til klubben på kr. 500,-

Facebook & hjemmeside

Vi er så heldige i Tommerup Svømmeklub at have en Facebookprofil og en hjemmeside som begge løbende blive opdateret med nyheder og nyttig information; https://www.facebook.com/tommerup.klub/, og http://tskfyn.dk/.

På hjemmesiden vil i samtidig kunne finde kontortider, generel nyttig information og kontakt- og instruktørinformation. Vi vil altid henvise til vores hjemmeside hvis i har spørgsmål. Er informationen på vores hjemmeside ikke tilstrækkelig, er i altid velkomne til at ringe til kontoret i dets åbne timer eller sendes os en mail på formand@tskfyn.dk

Vi ser frem til en sjov og lærerig sæson.

Med venlig hilsen

Tommerup Svømmeklub