Tommerup i front med én runde tilbage af det indledende gruppespil

Søndag den 14. marts 2021 blev tredje runde af fire i den indledende turnering afviklet i Slagelse.

Inden turneringen havde Tommerup Vandpolos herrehold vundet 3 ud af deres fire kampe og lå derfor i spidsen med 9 point, med FREM Odense på andenpladsen med 7 point, KVIK Kastrup var treer med 4 point og Slagelse lå på fjerde pladsen med 3 point. Tommerup Vandpolo er stolte og overraskede over at vi var kommet så godt fra start, men vi skal også rose Træner Nicolaj Villadsen og holdet for en god trænings indsats.

I den tredje runde skulle vi møde KVIK Kastrup i første kamp og det blev en meget tæt kamp gennem de tre første perioder. Holdene står lige efter hver periode og i fjerde og sidste periode er det kun Tommerup der scorer et mål, hvilket resulterer i at vi vinder kampen 8-7.

Dagens anden kamp skulle stå mod Slagelse, som vi har mødt to gange. Vi vandt den første kamp og de vandt den anden. Her i tredje kamp kom vi rigtig godt fra start og spillede vores taktik som det var aftalt inden kampen. Det resulterede i at vi kom foran med 5-2 i første periode og vi fortsatte i anden periode hvor vi førte med 9-5 inden tredje periode. Desværre fik vores spillende træner tre fejl sidst i anden periode og kunne derfor ikke spille videre. Holdet kæmpede dog flot videre og vi førte med 12-7 inden sidste periode. I fjerde periode gik det helt galt for Tommerup, der ikke kunne holde Slagelses Norbert Koska, der gik ind og scorede næsten som han havde lyst til. Tre minutter før tid udlignede de til 13-13 og havde indhentet en fem måls føring. Tommerups Niclas Jensen scorede dog kort efter til kampens resultat 14-13 til Tommerup.

Tommerups Målscorer: Nicolaj Villadsen 2 mål, Niclas Jensen 3 mål, Christian V. Andersen og Andreas Thiel scorer hver 5 mål og Sebastian Pedersen scorer 7 mål i de to kampe.

Dette betyder at Tommerup nu ligger flot i føring med 15 point og Frem samt KVIK har hver 7 point og Slagelse ligger lige efter med 6 point. Alle holdene mangler 3 kampe af de indledende, hvor efter der spillet to semifinale kampe hvor nr. 1 spiller mod nr. 4 og nr. 2 spiller mod nr. 3.