DANSKE MESTRE I VANDPOLO 2020

Lørdag den 7. november 2020 var en god dag for Tommerup Vandpolo, selv om vandpoloåret har været præget af Corona. Grundet nye restriktioner og med usikkerheden om der ville komme nye tiltag, besluttede vandpoloudvalget den 24. oktober at man ikke ville spille turneringen færdig, men kun afvikle en Finale kamp mellem de to førende klubber Slagelse/KVIK og Tommerup.

Denne kamp blev afviklet lørdag i Tommerup, uden tilskuere men den blev Live Streamet, så venner, familie og vandpolo interesserede kunne følge med.

Det var en tæt kamp igennem alle fire perioder, men det erfarende Tommerup mandskab var hele tiden med og scorede det sidste og afgørende mål 46 sekunder før slut fløjtet.

I første periode scorede Tommerup efter 3 min og 3 min senere scorede Slagelse/Kvik, perioden sluttede 1-1.

Der skulle gå 4,30 min i anden periode før der blev scoret og her var det Slagelse/Kvik der kom foran 1-2, men 25 sek. senere udlignede Tommerup og 29 sek. før tid bragte Tommerup sig foran 3-2, som perioden sluttede med.

Midt i tredje periode udlignede Slagelse/kvik til 3-3 og 1 minut senere bragte de sig foran med 3-4. To minutter før periode udløb udlignede Tommerup til 4-4 som var resultatet inden fjerde og sidste periode skulle starte.

I alle fire perioder bølgede kampen frem og tilbage, hvor begge hold skiftedes med at føre med et mål og Slagelse/KVIK spille et godt presspil, men det var dog ikke nok til at holde Tommerup fra at score. I fjerde og sidste periode kom modstanderne igen foran og vi udlignede igen kort efter, dette skete to gange til stillingen var 6-6. Kort før tid erobrede en Tommerup spiller bolden fra Slagelse/Kvik, kort efter de havde fået bolden og skulle bygge deres angreb op. Denne erobring var afgørende for kampen, idet at Tommerup spilleren efter erobringen scorede til kampens slutresultat 7-6 til Tommerups Damer.
En virkelig stor arbejdsindsats fra holdet og en fuldt fortjent sejr der gør at Tommerup Vandpolos damer kan kalde sig for Danske Senior Mestre for anden gang inden for fire år.

Tommerups målscore var :Camilla Kruse, Cecilie Olofsson, Katerina Balatsouka og Natacha Drest alle med et mål hver, samt Kathrine K. Greve med 3 mål. Herud over skal holdet roses for et rigtigt godt forsvars arbejde og vi havde også en stærkt spillende målmand i Franka Erak.

Tommerups spillere: Franka Erak, Elisabeth Zachries, Laura Salvig, Kathrine Kejser Greve, Camilla Kruse, Astrid Vestergaard, Katerina Balatsouka, Cecilie Olofsson, Clara Friis, Kleopatra Balatsouka, Rebekka Jultved, Sara Torres, Anne Marie Lunderskov Knudsen, Natascha Drest. Træner: Karl-Emil Greve, Holdleder: Charlotte Vestergaard.