Præmieturnering 2019

Stor succes må være den rigtige betegnelse, hvis man vil beskrive Tommerup Vandpolos Præmieturnering som blev afholdt i weekenden 5-6 oktober 2019.

260 børn, holdledere og trænere deltog i turneringen. Det var 18 hold fra Danmark og 2 fra Tyskland der skulle kæmpe mod hinanden i tre forskellige årgange U11, U13 og U15. I alt blev der spillet 54 kampe på de to dage. Disse turneringer er uhyre vigtige for klubberne, så holdene udvikler sig og bliver bedre, der var rigtig mange gode og tætte kampe. Eftersom det er en præmieturnering er der også blevet givet mange præmier til spillerne for flotte afleveringer, gode redninger, stærkt forsvarsspil, hurtige kontra svømninger og flotte mål og meget andet. Børnene er meget glade for denne form for turnering idet de alle bliver belønnet for nogle gode ting de har gjort som vandpolospiller.

Tilskuermæssigt har vandpolostævnet ligeledes været et forrygende tilløbsstykke. Både lørdag og søndag har tilskuerpladserne stort set været fyldt op fra morgen til aften, af forventningsfulde forældre, bedsteforældre, venner og bekendte, der alle var kommet for at heppe på deres hold.

De deltagende klubber fortalte igen i år at de var super glade for at Tommerup Vandpolo afholder præmieturneringen, samt at organiseringen, kampene, overnatningen, det sociale samvær og bespisningen, samt forældrenes hjælp var/er perfekt og alle glæder sig til næste turnering.

I U15 rækken spillede Tommerups eget hold rigtigt flot og vandt alle deres kampe og var således vinder af rækken med KVIK, Kastrup på anden pladsen og Slagelse på tredje pladsen. I U 13 vandt Slagelse med Frem på anden pladsen og Lystrup på tredje pladsen. I yngste årgang vandt Frem en spændende finale mod HTB62 (Hamborg) der blev nr.to og Slagelse tog hjem med tredje pladsen.