U17 pigerne fra Tommerup Vandpolo Danske Mestre 2017

Lørdag den 16.12.2017 blev de sidste to vandpolofinaler i ungdomsrækkerne afviklet i Vollsmose Odense. Det var U 19 og U 17 piger og Tommerup var repræsenteret i begge rækker.

Tommerups piger startede rigtigt godt ud i første periode, hvor vi kom foran med 3-0 midt i perioden. I de sidste 4 minutter af perioden nåede KVIK Kastrup dog at score 2 gange lige som vi også gjorde – perioden endte 5-2 til Tommerup.

Her efter lagde vi igen hårdt ud og scorede 2 hurtige mål, således vi var foran 7-2. Desværre begyndte vi at slappe af og sløse, hvilket gjorde at KVIK kunne reducere med 2 mål sidst i perioden.

Tredje periode fik vi scoret til 8-4 efter 16 sekunder, til gengæld skete der ikke noget før 17 sekunder før tid hvor KVIK igen scorede til stillingen 8-5, intet var altså afgjort inden sidste periode.

Men begge hold var mærket af kampen og de mange svømmeture frem og tilbage. I sidste periode var der en udvisning til hvert hold uden nogen af holdene scorede på overtals spillet og 17 sekunder før tid score Tommerup til slut resultatet 9-5 og blev dermed Danske U17 Pige mestre for anden gang.

U19 holdet skulle spille mod Slagelse i finalen om det Danske Mesterskab. Holdet kom rigtig skidt fra start, selv om det var os der fik scoret første mål var det Slagelse der førte med 3-1 efter første periode. Tommerup formåede ikke at tilpasse sig dommernes linje, hvilket blev straffet med kontrakendelser og udvisninger.

Anden periode var ikke meget bedre end første, vi fik dog scoret 3 gange, hvilket ikke hjalp stort, idet Slagelse scorede 6 gange. Inden de to sidste perioder var Slagelse således foran med 9-4.

I tredje periode fik vi stabiliseret spillet og her bringer vi os ind i kampen igen idet vi reducere med 2 mål til stillingen 9-6 til Slagelse inden sidste periode.

Endelig var alle vågnet og begyndt at spille vandpolo og i fjerde og sidste periode får vi igen reduceret med 2 mål så vi kun er bagud 9-8. Desværre score Slagelse 2 hurtige mål så stillingen er 11-8 med 1 minut og 44 sekunder tilbage. 13 sekunder efter score Tommerup til 9-11 og med 52 sekunder tilbage kommer vi på stillingen 10-11. Desværre formår vi ikke at udligne og dermed komme i forlænget spilletid, så vi måtte ”nøjes” med sølvmedaljer i U19.

Det er godt kommet tilbage i kampen efter vi var bagud med 9-4, til gengæld burde vi aldrig have så dårlig en start – det kostede dyrt.