Tommerup Vandpolos Damer havde kvalificeret sig til at spille finale om pokalen i damernes bedste række. Den blev afviklet lørdag den 9. december 2017 i universitetets svømmehal i Odense.
Tommerup skulle forsvare deres pokalmesterskab fra 2016 i en kamp mod Hovedstadens Svømmeklub (HSK). I 2017 har Tommerup ikke vundet nogen kamp mod HSK og måtte desværre også se sig slået til Danske Mesterskaber i juni 2016. Disse nederlag/uafgjorte kampe skyldtes at 2 spillere har været ude med skulderskader og efterskole ophold og flere andre ting.

Til denne pokalfinale kunne vi stille med 12 spillere til start, nogle i bedre form end andre men alle klar til at give alt hvad de havde, for at vinde.
I første periode havde fi flere skud på mål, der desværre ikke var gode nok, men vi vinder perioden med 1-0.
Anden periode bliver desværre mere tæt idet HSK udligner efter et minut, Vi kæmper videre og kommer foran med 2-1, men de fik udlignet til 2-2 som var resultatet inden de to sidste perioder.

Tredje periode bringer vi os igen foran med 3-2, men blot 1 minut før perioden slutter giver vi den desværre et straffekast, som de score på og stillingen var 3-3 inden fjerde og sidste periode startede.

I fjerde perioden kommer der mere gang i spillet fra vores side. Pigerne får trukket sig fri af modstanderne der virkelig rev og flåede i pigernes badedragter. Samtidigt får vi lavet nogle gode ind svømninger, der giver mål og udvisninger til HSK. Vi får scoret til 4 – 3 og kort efter til 5-3, hvorefter de igen kommer på 5-4. Herefter sætter vi 3 scoringer ind på de sidste fem minutter og modstanderen formår kun at score 1 mål. Hvilket blev til et slutresultat på 8-5 til Tommerups unge pige/damehold, er bevarede pokalmesterskabet på Fyn.