Sejr til Tommerup Vandpolos unge førstehold

Tredjesidste kamp i indledende runde for Tommerup Vandpolo, blev torsdag aften fløjtet op i Tommerup.
Oplægget til kampen var at Tommerup Vandpolo skulle møde H2Odense som vi ikke har besejret før. Samtidig havde vi kun to udskiftere og en ekstra målmand. Men ved taktikmødet var alle opsat på at støtte op om hinanden og spille spillet.

Kampen startede meget lige ud, hvor begge hold skiftedes til at score og midt i første periode var stillingen således 2-2, hvorefter Tommerup spillede sig til yderligere 3 mål og en føring på 5-2 ved slutningen af første periode.

I anden periode øgede Tommerup i det første 1½ minut til 7 – 2 og herefter scorede begge hold igen nogle mål. Resultatet efter anden periode (halvvejs i kampen) var en føring på 10-6 til Tommerup.
Hjemmeholdet spillede utroligt disciplineret og det hele fungerede bare. De svømmede godt for hinanden spillede den frie mand og afsluttede på de rigtige tidspunkter. Men vi manglede stadigvæk 2 perioder og har desværre tidligere spillet nogle svage tredje perioder.

Det var derfor et fokuseret og tændt hold der startede tredje periode og der blev spillet lige så godt som de to foregående. Periodens resultat blev 3-3 og dermed førte Tommerup med 13-9 inden sidste periode.

Fjerde og sidste periode fortsatte vi vores spil og det lykkedes til fulde. H2Odense fik kun scoret et mål i fjerde periode, mens Tommerup nettede bolden hele 6 gange. Dermed endte kampen 19-10 til Tommerup over H2Odense i en virkelig velspillet og flot kamp af Tommerup Holdet.

Denne kamp kan kun betegnes som holdets absolut bedste kamp mens vi har spillet i 1. division.
Når vi er færdige med vores kampe, mødes holdet, og træneren kommer med sine betragtninger om holdets afvikling af kampen.
I dag kunne jeg som træner ikke komme med nogen punkter som vi skal træne på at gøre bedre.
Holdet spillede det bedste vandpolo jeg til dato har set dem spille som hold.
Super flot kamp af begge målmænd og stærkt forsvarsspil af alle markspillere, lagde bunden for den flotte sejr.

Tommerups Målscorer: Christian Valther Andersen 6 mål, Niclas Jensen 5 mål, Marcus La Cour Pedersen 3 mål, Asbjørn Jeppesen og Frederik Riis hver 2 mål, Alexander Kejser Greve 1 mål.