U13 & U17 Pokalmestre

Tommerup Vandpolos U 13 og U 17 hold har I weekenden 28-29 maj deltaget I pokalmesterskaberne I deres årgange.

U 13 har spillet lørdag og søndag, hvor de har spillet i alt 6 kampe og vundet alle kampe. De 13 spillere og 2 trænere har leveret rigtigt flot forsvarsspil og gode kombinationer i angrebsspillet. Selve finalen blev dog noget af en gyser og det var først sidst i fjerde periode at Tommerup fik scoret det afgørende mål til 5-4.

Vores U 17 hold skulle desværre kun spille en kamp, idet der kun var en modstander i denne årgang. Men her blev det lige som så mange gange før en meget tæt og spændende kamp. Tommerup havde 2 gange i kampen et forspring på 2 mål, som Slagelse hentede, men ca. 1 minut før tid i fjerde periode Scorede Ludvig Steffensen Tommerups afgørende mål, så Tommerup vandt pokalen over Slagelse med 8-7. Tommerups målscorer var: Ludvig Steffensen 1 mål, Niclas Jensen 2 mål og Kathrine Kejser Greve 5 mål.