To pokalmesterskaber til Tommerup Svømmeklub

Tommerup Svømmeklubs unge vandpolospillere har i denne weekend kæmpet sig til to pokalmesterskaber på hjemmebane

Både U11 og U15 fik kæmpet sig i finalerne, og vandt i begge tilfælde over Slagelse.

Træner Karl-Emil Greve var stolt efter finalesejrene. Han roste spillerne for deres kampgejst, sammenspil og forsvarsspil. U 15 vinderholdet bestod kun af 9 spillere, hvoraf der er 7 i vandet ad gangen. Dette betyder, at alle spillere skal yde hele tiden når der kun er to udskiftnings spillere og der spilles 5 kampe på 2 dage.
Tommerups første-hold viste virkelig, at de var i god form og i en klasse for sig selv, idet alle kampe blev vundet overbevisende med mellem 5 til 10 mål.

U 11 finalen var en gyser, idet Tommerup holdet var bagud efter de 2 første perioder med 1-2. Træner Asbjørn Jeppesen fik dog motiveret spillerene efter 2 periode. Det betød at de vandt 3 periode med 4-1, således at stillingen var uafgjort 5-5 inden sidste og afgørende periode. Nu havde Tommerup holdet "lugtet blod" og de forsatte deres gode spil og vandt hele kampen med 8- 6.

De kommende weekender spiller klubbens U13, U17 og U19 hold ligeledes pokalmesterskaber, så der er store forventninger til om de kan gøre det lige så godt.