Årsberetning 2013– Tommerup Svømmeklub Generalforsamling 2014

Året der gik

Vi har igen haft et rigtig godt år i Tommerup Svømmeklub – rigtig mange glade og tilfredse medlemmer og forældre – stor ros er der givet til alle vores dygtige trænere.

 

Vores medlemstal er i stigende - i dag er der 720 medlemmer og 75 på ventelisten. Hvis bare vi kunne få noget mere vandtid til flere børnehold – Vi arbejder på sagen – måske også noget omlægning af nuværende hold.

 

Årets første aktivitet er altid vores klubmesterskab og igen i år blev der lagt et stort arbejde af Ian og Peter for at det kunne lykkes – kæmpe stor tak. Vi havde lidt færre svømmere der havde tilmeldt sig men det var et rigtig godt klubmesterskab, hvor der også var plads til hyggen. Stor tak til alle vores officials.

 

Konkurrencesvømmerne har været til stævner og på træningslejr og de viser flotte resultater – arbejdet går nu på og få flere ind på holdet.

 

Igen i år var der stor aktivitet på hjemmesiden, da tilmeldingen til den nye sæson gik i gang. Vi forsøgte i år og sætte flere børn på holdene og det er gået rigtig flot – tak til trænerne.

 

Trænerpuslespillet forløb også super godt – Ian fik kabalen til at gå op.

 

Vi har mærkesvømning 2 gange om året og det er altid en festdag.

 

Årets juleafslutning havde rigtig mange med – over 300 børn og forældre fik en fantastisk aften med nisser og trylleri. Igen i år var der STORE roser til vores arrangører Peter og Jette – et rigtig flot stykke arbejde.

 

Så blev bryggeprojektet i Fyrtårn Tommerup færdigt og det var dejligt. Vi har fået nogle skønne lokaler – nu er det kun vores omklædningsrum der virkelig trænger.

 

Vores støtteforening er kommet rigtig godt op at køre – Julekort – Julekalendere – OK benzinkort – Energi Fyn og ikke mindst vores sponsorsvømning. Det er et godt stykke arbejde der lægges i støtteforeningen.

 

Året har været et rigtig godt år for vandpoloen igen. Vi har fået mange nye unge spillere. Det er blevet til mange flotte præstationer af vores vandpolohold. Guld og sølv til Pokalmesterskaberne og til de danske mesterskaber. Endvidere har der været flotte præstationer ved deltagelse i internationale stævner.
Tommerup Vandpolo Camp havde et sabbat år men jeg er sikker på den kommer igen. Et nyt samarbejde med Hamborg – Kiel og Slagelse blev til DANGER liga og en succes der skal følges op til næste år.

 

Jeg vil gerne takke bestyrelsen for et flot arbejde – det har ikke altid været nemt – men I har holdt gejsten oppe og jeg synes vi har en klub der fungere godt og vi får medlemmer ikke kun fra nærområdet pga det gode ry, men også fra Odenseområdet.

 

Jeg vil gerne slutte af med at takke alle vores trænere, hjælpetrænere – vores forældre for det store stykke arbejde – jeres engagement for klubben – tusind tak.

Tak til alle for en rigtig god sæson.


Med venlig hilsen

Tommerup Svømmeklub

Britt Kejser Greve

Formand