Vandpolo Sommerafslutning 2022
Vandpolo sommerafslutningen 2022 blev afholdt i sidste uge, og som altid blev der uddelt pokaler i hver årgang, til spillere der har gjort en ekstra indsats i den forgangne sæson. Følgende spillere blev hædret: 
U 11 Flids Pokal: Mathilde Aagaard Andersen
U13 flidspokalen: Mathilde Hjelm Brandt
U 15 Flids Pokal: Birk Christoffersen (ikke tilstede på aften)
U 17 Flids Pokal: Valdemar Veber Paustian
Talent Pokalen: Valdemar Schou
Fidus Pokal: Laurits Kristiansen
Fighter Pokal: Malou Andersen
Dame Senior Pokalen: Mille Meitzner
Senior Flidspokalen for Herre:  Nicolai Stampe 


U 11 Flids Pokal: U11 holdet er heldigvis vokset i deltagerantal siden august 2021. Der er dejligt og det skal vi bygge videre på, samt udvikle deres kammeratskab. I denne grupper er der flere der kunne have fået flidspokalen, men der var alligevel en der møder op til træning næsten hver eneste træning, samt arbejder hårdt og er en rigtig god kammerat.  Trænerne er ikke i tvivl om at U 11 flidspokalen går til. 
Derfor vil vi gerne overrække U 11 Flidspokalen til: Mathilde Aagaard Andersen

U13 flidspokalen: U13 gruppen er ikke så stor, men i august 2021 fik vi heldigvis en masse nye spillere og nogle rykkede i januar op på U13. Denne spiller arbejder godt og det ser så let ud når spilleren er i vandet, jeg er sikker på at spilleren har fundet sin sport og vil nå langt.
Flidspokalen for U13 går i år til: Mathilde Hjelm Brandt

U 15 Flids Pokal: U 15 spilleren har trænet hårdt i mange år og er en rigtig dygtig spiller på sit hold, spilleren har den helt rigtige holdindstilling. I denne sæson har vi kunnet se hvordan spilleren virkelig har udviklet sit skud og taktiske forståelse.
Flidspokalen for U15 går i år til: Birk Christoffersen

U 17 Flids Pokal: Spilleren i denne kategori har været med i mange år og har en vigtig rolle på sit hold. Spilleren er også begyndt at levere store præstationer i 1. div kampen og spilleren arbejder utrætteligt til ALLE træningerne for at blive bedre.
Flidspokalen for U17 går i år til: Valdemar Veber Paustian

Talent Pokalen: Denne spiller er meget vigtig på flere hold. Spilleren kan dog godt have lidt ondt af sig selv når det bliver hårdt og kroppen bliver øm, men det bliver glemt når der først er en bold i vandet. Spilleren kan udvikle sig til en meget dygtig og vigtig spiller for klubben når han først finder ud af at hård træning er nødvendig og man bliver god af den.
Talent Pokalen går i år til: Valdemar Schou

Fidus Pokal: Fidus pokalen tildeles i år til en spiller der arbejder hårdt og virkelig vil gøre en forskel for sit hold. Spilleren er ny på U11 holdet og er bare klar hver gang der skal spilles, uanset om det er stærke hold vi skal møde er spilleren klar. Forsæt det gode arbejde så når du langt.
Fidus Pokalen 2019-2020 går i år til: Laurits Kristiansen


Fighter Pokal: Denne spiller hører ikke til blandt de største spillere i klubben. Men spilleren har nok det største fighterhjerte i klubben for uanset om spilleren er megatræt og udkørt så kæmper spilleren for bolden i kampene. Spilleren er en af de nye på U11 holdet hvilket betyder at vi kommer til at se spilleren udfolde sig i mange år i klubben sammen med sine holdkammerater, jeg håber at vi får spilleren og flere holdkammerater at se på vores dame senior hold.  
Fighter Pokalen 2019-2020 går i år til: Malou Andersen


Dame Senior Pokalen: Dame spilleren der i år skal have flidspokalen, viser en super træningsindsats og holdindstilling, hun stille op for holdet til alle arrangementer holdet har og er helt klar over sin rolle på holdet. Uanset hvor smadret hun er møder hun op til samværet/ træningen med sit hold og arbejder hårdt for hendes hold, til hun ikke kan mere.
Dame Senior pokalen vil jeg gerne overrække til: Mille Meitzner

Senior Flidspokalen for Herre: Nicolai Stampe