Tommerup Vandpolo startede stærkt og overbevisende.

Søndag den 28.02.2021 startede de indledende runder ud til Danske Mesterskaber for herre i Vandpoloens elitedivision. Vores lokale herrehold har trænet godt og hårdt i 1½ måned i deres egen lille boble og vores spillende herretræner Nicolaj Villadsen, har indøvet systemer, taktikker og ”pisket” spillerne igennem svømmetræningerne for at være klar til kamp.

Holdet var kørt til Kastrup for at spille mod Slagelse og efterfølgende de regerende Danske Mestre fra 2020 KVIK Kastrup.

I første kamp mod Slagelse var holdet virkelig opsat på at komme godt fra start og yde det bedste de kunne. Vi leverede et forsvars arbejde som jeg ikke har set holdet lave før. I angrebet var vi i starten lidt usikre og traf ikke altid de korrekte løsninger, men vi kom da foran 1-0, men Slagelse udlignede til 1-1 efter et minut. Derefter blev det meget bedre idet vi vandt første periode 4-1 og anden periode 2-0 så resultatet midtvejs var 6-1 til Tommerup. Vi fortsatte det gode arbejde i 3 periode og vandt denne 3-1 så stillingen var 9-2 inden sidste periode. I fjerde og sidste periode slap vi taget lidt og tabte perioden med 1-3, hvilket resulterede i at vi vandt en solid og sikker sejr på 10-5 over Slagelse.

Anden kamp mod de regerende Danske Mestre KVIK Kastrup var en kamp vi startede, lige så koncentrerede ud som den første kamp og det var en meget fysisk hård kamp. Tommerup leverede suverænt forsvarsspil i hele kampen og bag dem stod vores første målmand Silas Pedersen en fremragende kamp. Første periode blev spillet tæt men vi vandt den knebent med 3-2. I anden periode trak vi mere fra og vandt perioden med 3-1 og resultatet 6-3 med to perioder tilbage. Tredje periode blev meget hård for begge hold idet der kun var et mål i denne periode til Tommerup, således resultatet var 7-3 inden fjerde og sidste periode. Den sidste periode var mere målrig og det var heldigvis Tommerup der havde overtaget og vi vandt perioden med 4-2 og hele kampen med 11-5 over KVIK, Kastrup.

Det var virkelig flot spillet af Tommerup mandskabet, nu skal vi så bare bevise at vi kan fortsætte det gode arbejde og flotte spil. Første mulighed for at bevise det er lørdag den 6. marts 2021 i UNI i Odense. Her skal vi møde Slagelse kl. 14.00 og Frem kl. 17.45

Tommerups Hold i de to kampe bestod af: målmændene Silas Pedersen og Oliver Stampe, markspillerne Jonas S. Jensen, Marcus la Cour Pedersen, Niclas Jensen, Nicolai Stampe, Johannes A. Andersen, Christian V. Andersen, Mikkel la Cour Pedersen, Valdemar V. Paustian, Sebastian Pedersen, Asbjørn Jeppesen og spillende træner Nicolaj Villadsen.

Tommerups målscorer i de to kampe var: Valdemar Paustian 1 mål, Marcus la Cour Pedersen 2 mål, Niclas Jensen 2 mål, Christian V. Andersen 2 mål, Nicolaj Villadsen 3 mål, Nicolai Stampe 4 mål og Sebastian Pedersen 7 mål.

Karl-Emil Greve

Cheftræner Tommerup Vandpolo.