Svømmesæsonen er blevet afsluttet for vores konkurrencehold og der er igen i år blevet uddelt pokaler til de svømmere, som har gjort sig ekstra bemærket. Pokalerne er i år gået til:

Drengenes flidspokal: Frederik Christensen
Drengenes humør: Gustav Jørgensen
Pigernes Flidspokal: Anne Bruun-Petersen
Pigernes humørpokal: Emilie Kaas

Drengenes flidspokal har i år været svært at udvælge, men mellem ALT pjat og pjank har Frederik Christensen alligvel skilt sig ud og er den som både har fundet alvoren i træningen og stadig har kunne pjatte med de andre. 

Drengenes humør pokal går i år til Gustav Jørgensen. Han for den fordi han gør et godt indtryk på holdet og er med til at bidrage med den gode stemning. Gustav tager alle øvelser med et smil og er altid med på at prøve noget af, som nok er mest til underholdning for trænerne, når de har set noget på nettet, som skal prøves af. 

Pigernes Flidspokal var der ingen tvivl om hvem der skulle have. Ud fra træningspas, både til træning og til udenfor træning, samt stævne resultater har Anne Bruun-Petersen vist at selvom man kommer fra en lille klub, så kan man godt være med og opnå gode resultater. 

Pigernes humørpokal var svær at vælge, da alle pigerne på holdet endelige altid er i humøret og er gode til at snakke. Emilie Kaas’ humør er altid højt og hun er nok den eneste svømmer vi har som taler videre under vandet også. 
Hun giver altid en et smil på læben både før og efter træningen. 

Stort tillykke til alle 
Ian og Mie