Klubmesterskaberne 2022

Som afslutning på sæsonen 21/22 afholder vi vores årlige klubmesterskab d. 30/4-2022.

Klubmesterskabet er for alle der har lyst til at prøve at svømme og prøve at komme først. Der er ikke nogen krav til hvad man skal kunne, man skal bare have lyst til at være med.

Tilmeldingen sker via dette link: https://tskfyn.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=254

Klubmesterskabet er som sagt for alle, men det er vigtigt at svømmeren har lyst til at svømme hurtigt og konkurrere. Man kan sagtens stille op selvom man har brug for et bælte eller et par vinger. Det er heller ikke nødvendigt, at man kan springe fra skamlerne, man kan sagtens starte fra kanten eller i vandet uden spring.

Opdeling af klasser:

6 løb svømmes i klasser, hver klasse indeholder 2 fødselsårgange. Der kåres en klubmester i hver klasse, her svømmer man altså kun mod dem der er lige så gamle, eller 1 år ældre / yngre. De 5 løb der er markeret med ’åben klasse’ svømmer alle mod alle, her kåres en klubmester for hver disciplin uanset alder.

For at der er ’lige’ chancer for alle, er hjælpemidler kun tilladt i løb med årgangsinddeling. Løb med 'åben klasse' er uden hjælpemidler og med start fra kant eller skammel.

Vi får brug for hjælp med både stort og småt, så vi håber at der er forældre som har lyst til at støtte op om arrangementet, og være med til at vi får en god og hurtig afvikling. Hvis i har lyst til at hjælpe må i meget gerne sende en kort mail til ian@sam.sdu.dk så samler vi sammen og fordeler opgaverne efter bedste evne.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med tilmeldingen på hjemmesiden kan du kontakte Ian Stampe på e-mail: ian@sam.sdu.dk

Med venlig hilsen

Tommerup Svømmeklub