Gode resultater ved landsmesterskabet i Vejle i sidste weekend

Konkurrencetræneren gav formanden hånden inden stævnet, og sagde: ”vi har 4 guldmedaljer med hjem. ”

Et stykke inden i stævnet start blev konkurrencetræneren lidt urolig for om hun kunne holde ord. Men som stævnet skred frem jo tættere sørgede svømmerne på målet.

Under stævnet, var der hårdt brug for mental støtte til Anne Bruun-Petersen. Hun mente ikke selv hun var god nok, men alle samtalerne og tårerne var det hele værd, for Anne leverede resultater og når der ikke var flere kræfter og kroppen gjorde ondt blev Anne alligevel ved med at levere resultater.

Anne Bruun-Petersen har gang i en rivende udvikling og lavede PR i sin 50 fri 28,73 og svømmede efterfølgende 50 fri i en holdkap og svømmede den 28.01

Anne formåede også at lave PR i sin 100 fri med tiden 1:03,06.

Gustav Jørgensen er heller ikke blevet træt af at svømme hans yndlingsdisciplin fly. Det var de samme konkurrenter i de forskellige meter og Men de kunne ikke være med på de længere distancer, der har Gustav et indre indbygget gear.

Det har været en god weekend for dem der har været med, der er blevet hygget, de er gode til at grine og græde sammen og yde omsorg for hinanden og de andre klubber fra Fyn, hvis svømmere lige har brug for mental støtte.

Mange af svømmerne vil så gerne vise og præstere til det yderste og det koster uendelig af kræfter både fysisk og psykisk. Det fysiske har de trænet hjemme i klubben, der er også blevet snakket meget om det mentale til træning. Det er bare som det glemmes bare, når de så kommer ud og bliver presset mere end til de sædvanlige stævner.

Svømmerne er gode til at heppe og tage imod hinanden og glædes over de gode og dårlige præsentationer når de kommer op af vandet.

Den måde svømmerne viser omsorg for hinanden både store og små, er den oplevelse man som træner har og skal huske på, når de trælse dage i hverdagen presser en til at tænke, hvorfor man bruger så meget af sin fritid på andres unge mennesker.

Det blev til ialt 9 guld, 5 sølv og 4 bronzemedaljer.

Anne Bruun-Petersen vandt guld i 50 ryg samt 100 fri, sølv i 50 fri og bronze i 50 bryst.

Gustav vandt guld i 200 fly, sølv i 100 fly, bronze i 50 fly

Mette Bruun-Petersen vandt guld i 100 medley, 50 ryg, 50 bryst sølv i 50 fri.

I holdkapperne hvor Karoline Jørgensen, Anne Bruun-Petersen, Gustav Jørgensen og Mette Bruun-Petersen var udtaget i deres grupper til at repræsenterer Fyn blev det til guld 3 guld, 2 sølv og 2 bronze.

Næste år er målet at flere af vores konkurrencesvømmere kvalificerer sig til at deltage til LM og så skal vi da helt sikkert igen have landsmestre med hjem igen næste år.

Konkurrencetræner

Mie Borg