Endelig kan vi åbne for vores svømmehold og vi glæder os meget til at I kommer. 
Vores hold kører fra onsdag den. 21. april til og med torsdag den 27. maj 2021. Herefter holder vi sommerferie, da Fyrtårn Tommerup skal i gang med en store renovering af svømmehallen.
Ifølge restriktionerne må vi være 25 på hvert hold samt tre hold i svømmehallen ad gangen. De hold må dog ikke have nogen kontakt med hinanden.
Vi har derfor valgt at lave en ny opdeling af vores holdplan. Det betyder at alle svømmehold er gået fra 40 min til 30 min, som kan have påvirket starttid og/eller sluttid i svømmehallen. Derudover er hvert hold blevet tildelt tidspunkter de må være i omklædningsrummene, vi beder derfor om, at man orienterer sig grundigt på de vedlagte planer, inden man møder op til svømning.
Der må hverken være nogle forældre i svømmehallen eller omklædningsrum – dog med undtagelser af baby og plask og leg hold. (Der må max 25 personer i det lille bassin ad gangen inkl. forældre).
Tommerup Svømmeklub vil have en person tilsted i omklædningsrummene, som vil hjælpe de børn der måtte have brug for det. Vi henstiller til at hårvask bliver klaret på hjemmefronten.

Vandgymnastik pensionister om torsdagen træner som de plejer, men handicap om mandagen og voksenholdene mandag og tirsdag ikke kommer til at træne mere i denne sæson.
 

Vi vil forsøge at spritte af flere gange i løbet af en træningsaften. 

Med venlig hilsen

Formand Tommerup Svømmeklub

Britt Kejser Greve