Første semifinale vundet, men finale pladsen er ikke sikker endnu.


Tommerup Vandpolos herrehold spillede lørdag den 1. maj, første semifinale i kampen om det Danske Mesterskab 2021. Spillerne var meget fokuserede og koncentrerede inden kampstart og det virkede som om de havde det rette spændingsniveau inden vi skulle i gang. Spillende træner Nicolaj Villadsen havde brugt 30 min på at gennemgå det taktiske oplæg inden holdet var gået til omklædning og efterfølgende varmede op.

Vi kom godt fra start, idet derefter 1 minut og 10 sekunder blev scoret til vores føring på 1-0 og 20 sek. senere fik Slagelse en spiller udvist i 20 sekunder. Dette overtal udnyttede vi til at score til 2-0. Herefter fik Slagelse reduceret til 2-1 men vi fortsatte vores gode takter og perioden blev vundet 4-2.

I de 8 minutter som anden periode varede, blev der svømmet mange gange frem og tilbage, idet der kun var en udvisning til hvert hold og det var kun Tommerup der udnyttede overtallet og fik scoret. I denne periode blev der kun scoret 2 mål begge til Tommerup, der således havde kæmpet sig til en føring på 6-2 efter anden periode.

I tredje periode skete der til gengæld meget mere. Tommerup kom på 7-2, men slappede så lidt af i forsvaret, hvilket var åbning til at Slagelse fik scoret. Samtidig blev der afsluttet dårligt flere gange af Tommerup spillerne og det gav et mere uroligt angrebsspil og nogle gange hvor vores forsvar ikke kom på plads. Perioden endte 3-3 og stillingen var herefter 9-5 til Tommerup inden sidste periode.

Fjerde periode blev lidt lige som anden periode en masse svømning uden ret mange mål. Tommerup fik tre overtals perioder i sidste periode, men det var først den sidste overtalsperiode på 20 sek. at vi fik udnyttet og scoret kampens sidste mål til slutresultatet 10-5 over Slagelse.

Det er et godt resultat at have vundet første af to semifinaler, men der venter en meget vigtig semifinalekamp søndag den 9. maj i Kastrup Svømmehal.

Tommerups træner Nicolaj Villadsen er glad for sejren, men udtaler at han ikke er tilfreds med hele kampen, der var nogle udfald vi godt kunne undvære. Han minder også om at dette kun var et enkelt skridt videre, intet er afgjort endnu, idet Slagelse formodentlig stiller med et stærkere hold i næste semifinale. Tommerups målmand Silas Pedersen, blev fremhævet af træneren og rost for sit gode målmandsspil og en sikker sidste mand.

Tommerup stillede med følgende hold: Silas Pedersen, Marcus la Cour P., Niclas Jensen, Nicolai Stampe, Johannes Andersen, Christian Andersen, Nicolaj Villadsen, Valdemar Paustian, Mikkel la Cour P., Sebastian Pedersen, Oliver Stampe, Andreas Thiel, Asbjørn Jeppesen. Holdleder Karl-Emil Greve.

Målscorer for Tommerup: Andreas Thiel, Nicolai Stampe med hver 1 mål, Sebastian Pedersen med 2 mål, Christian Andersen og Nicolaj Villadsen med hver 3 mål.


Karl-Emil Greve

Cheftræner Tommerup Vandpolo.