Tommerup Vandpolos damer lægger overbevisende ud i første runde

Søndag den 28.marts var dagen hvor Tommerups Vandpolo damer skulle spille deres første kampe igen siden oktober 2020, hvor de vandt det danske mesterskab. Alle havde set frem til at spille kamp igen og glædede sig, men der var naturligt nok også en smule nervøsitet over om vi var godt nok forberedt. Der vil altid ligge et pres på det førende hold eller sidste års mestre, fordi alle ønsker at slå de forsvarende mestre.

Første kamp stod mod Hovedstadens Svømmeklub (HSK) der havde en del nye spillere på holdet, som vi lige skulle se an for at bedømme, hvor stærke de og holdet var. Vi kommer dog rigtig fint i gang og udbygger stille og roligt føringen i løbet af kampen. Tommerup spillede et rigtig flot forsvar, hvor det var meget svært for HSK at komme til afslutninger og når de endelig gjorde, var det er meget sikker målmand Franka Erak, der reddede deres skud. I angrebet var vores hold dygtige til at alle kom i spil, hvilket også kan ses af de mange målscorer vi har, ni af vores 11 markspillere scorer i denne kamp. Tommerups damer vinder kampen overbevisende med 15 – 3.

Efter 1 times pause skulle vi så møde Slagelse/KVIK, der virkelig var opsat på at slå rivalerne fra Tommerup. Tommerups damer var kommet lidt sent i gang med opvarmningen og derfor virkede de heller ikke helt mentalt og fysisk klar fra kampstart. Slagelse/KVIK bragte sig foran 0-2, hvilket kom bag på os, idet vi havde flere gode angreb og 100% chancer, som deres målmand dog reddede flot. Vores damer kæmpede flot videre og bragte sig på 2-2 som første periode endte med. Vi fortsatte vores gode forsvarsspil fra første kamp og selvom damerne kunne mærke at de havde spillet en kamp, fortsatte de med flot fightervilje. Det var Slagelse/KVIKs første kamp og de var derfor helt friske. Kampen fortsatte rimeligt lige til slut af tredje periode, hvor Tommerup kom foran 6-4 og så fortsatte vi flot med at øge føringen i fjerde periode, der resulterede i en overbevisende sejr på 9-5 til Tommerup.

Tommerups Målscorer i dagens kampe var: Astrid Vestergaard med 1 mål, Amalie L. Jensen, Rebekka Jultved, Cecilie Olofsson, Natacha Drest og Camilla Kruse med 2 mål hver, Clara Friis, Katerina Balatsouka, med 3 mål hver og Kathrine K. Greve scorer 7 mål.

Alt i alt en super god og overbevisende start på indledende runder om Damernes Danske Mesterskab 2021, der også giver blod på tanden til at arbejde hårdt med træningen, så vi kan fortsætte med de gode resultater.