Dameholdet startede fint ud men havde en svær anden kamp.

Tommerup Vandpolos damer spillede på hjemmebane i Fyrtårn Tommerup lørdag den 19. oktober 2019. I vores første kamp spillede mod et nyt sammensat hold fra KVIK og Slagelse. Tommerup kom bagud med 0-1 halvt inde i første periode. Inden perioden var slut havde vi dog bragt os foran med 3-1 og i starten af anden periode øgede vi til 4-1. Så svigtede Tommerup damernes koncentration lidt og modstanderne spillede sig op til 5-5 inden perioden sluttede. I tredje periode blev der kun scoret 2 mål og det var Tommerup der scorede begge mål på straffe. I fjerde og sidste periode holdt hjemmeholdet sig i front hele tiden, selv om KVIK/Slagelse også fik scoret. Trods det faktum at dommerne dømte 11 personlige fejl/udvisninger til Tommerup og kun 5 til modstanderne vandt Tommerup kampen med 10-7.

Efter 1 times pause skulle Tommerup Damerne op imod et stærkt spillende Svensk hold LUGI, fra Lund. Vores hold var desværre ikke 100% klar fra kampstart, hvilket bevirkede at vi tabte første periode med 1-3 og anden periode med 2-4 og var således bagud med 3-7 efter anden periode. Herefter fik vi rettet op på vores forsvar og vi tabte kun tredje periode med 1-2 og den sidste periode vandt vi 1-0. Selvom Tommerup tabte kampe med 5-9 til LUGI, havde de lokale damer mange chancer til at spille liger op med LUGI, men vi var bare ikke skarpe nok i vores afslutninger.