Spændende start på efterårets pokalturnering for Tommerup Vandpolo´s herre

Lørdag den 21. september kl. 12.30 spillede Tommerup mod Frem i efterårets første pokalkamp, der skulle vise sig at være en udmattende hård konditionskrævende kamp for begge hold.
I første periode spilles der 7 min og 19 sek inden der scores, men en maks. angrebstid på 30 sek bliver det til mange sprinter på den 30 m lange bane. Desværre var det Frem der scorede. I anden af de fire perioder blev der ikke scoret. Så halvt inden i kampen var stillingen 1 – 0 til Frem, hvilket skyldtes et meget stærkt forsvars arbejde fra Tommerup spillerne. Modsat var vores angreb arbejde uskarpt i afslutninger og afleveringer.
I tredje periode sker der lidt mere, Frem bringer sig foran 2-0 og 20 sek. Efter reducerer Tommerup til 2-1 og Frem når desværre at få nogle kontrasvømninger på baggrund af Tommerups manglende fokus/skarphed og Frem bragte sig på 5-2 i tredje periode. I fjerde og sidste periode score hvert hold en gang og slut resultatet er således 6-3 til Frem. Dette var en spændende kamp med meget få mål pga. godt forsvar. Tommerup skal have arbejdet med angrebet, idet de havde masser af muligheder, men brændte mange af dem.

I den fjerde og sidste kamp af lørdagens første runde skulle Tommerup spille mod Slagelse og igen kom vi skidt fra start idet Slagelse midt i perioden først score et og derefter deres andet mål. Tommerup spillerne bevare dog roen og arbejder sig ind i kampen, hvor vi inden for de sidste 2 minutter og 25 sek. Score 3 mål og vinder dermed første periode 3-2. I anden periode kommer Slagelse på 3-3, hvorefter Tommerup kommer på 5-3, som Slagelse dog udligner til 5-5 men kort før tid score Tommerup til 6-5. I tredje periode score Tommerup periodens eneste mål til 7-5. I fjerde periode fastholder Tommerup deres to måls føring og kampen slutter 10-8 til Tommerup over Slagelse. I denne kamp fik Tommerup stabiliseret vores angrebsspil og havde stadigt et godt forsvar.

Lørdag den 28. september er vi helt klar til at vise hjemmepublikummet at holdet har arbejdet hårdt på at ligge i toppen af listen i pokalturneringen.