Pokalmesterskaber i vandpolo for Herre og Damer 2018.

Lørdag den 15. december 2018 blev der afviklet semifinaler, bronze og finale kamp i herrerækken og finale i damerækken. Tommerup Vandpolo deltog på både herre og dame siden.

Dagen startede ud med at Tommerups Herrehold skulle spille semifinale mod HSK/KVIK. Tommerups hold startede super flot ud med meget stærkt forsvarsspil og efter første periode førte vi med 2-1, en overraskende føring mod en meget rutineret og stærk modstander. Anden periode gik knap så godt, idet vi mistede nogle bolde i angrebet og så fik modstanderen lov til at svømme kontra med os, hvilket førte til at anden periode blev tabt og HSK/KVIK førte med 3-5. Tommerup kommer dog tilbage med deres gode forsvar, hvilket gør at tredje periode bliver tabt 0-1 og fjerde periode spilles 2-2. Dette betyder at Tommerup tabte kampen 5-8 til HSK/KVIK i en rigtig god kamp, der viser at Tommerups unge mandskab virkelig har rykket sammen og forbedret deres spil. Den tabte kamp gjorde at vi skulle spille bronzekamp senere på dagen.

Damefinalen skulle spilles mod HSK. Tommerup stillede op med fuldt hold, men intet syntes at lykkedes for holdet. Vi mistede mange bolde og kunne ikke følge med hjem, hvilket gjorde at HSK løb Tommerup over ende. Kampen blev tabt 11-4 og det var et Tommerup hold der var meget skuffet over egen indsats.

Herre Bronze kampen skulle spilles mod Ålborg, der havde tabt deres semifinale.

Tommerup lagde rigtig godt ud og fortsatte fra sidste kamp med deres stærke forsvar og svarede også igen med gode angreb, hvilket føret til at første periode blev vundet med 4-1. Ålborg fik dog trukket tempoet ud af kampen i anden periode, hvilket gjorde at de kunne følge med og anden periode sluttede med en føring til Tommerup på 7-3. Efter en god snak i pausen mellem anden og trejde periode kom Tommerup i gang igen og vandt tredje periode med 3-1 og fjerde ligeledes med 3-1. Dette betyder at Tommerup vandt kampen meget overbevisende med 13 – 5 og dermed vandt Bronze i herrenes Pokalfinale 2018. Et super godt resultat, som Tommerups Herrehold leverede.

Holdet har virkelig udviklet sig efter førsteholds træneren Nicolaj Villadsen har overtaget træneransvaret på holdet og selv spiller med på holdet.