Tommerup vandpolos dame- og herrehold deltog den 16. juni i henholdsvis finalen om det danske mesterskab for damer og bronzekampen i det danske mesterskab for herre. Alle kampene blev afviklet i Universitetets svømmehal i Odense.

I bronzekampen mødte Tommerups Herre HSK/KVIK hvor vi spillede en rigtig fin kamp selvom vi tabte med 9-4. Det er først i fjerde periode at modstanderen rykkede fra Tommerup. I starten af kampen kom københavnerne for an med to mål og i anden periode kom de på 3-0. Men Tommerup kom i gang og fik scoret 2 gange, hvilket betød at vi var bagud 2-4 efter anden periode – det burde kunne hentes. Tredje periode sluttede 1-1 så der stod 5-3 inden sidste periode. I fjerde periode slipper koncentrationen desværre i nogle minutter og det var modstanderen dygtige til at straffe og de vinder sidste periode 4-1.

Finalen om mesterskabet i damernes række udviklede sig ikke til Tommerups fordel. Hovedstaden var et mål bedre i tre af de fire perioder og sidste periode spiller vi lige. Tommerup mødte et hold der på dage var stærkt, men kampen kunne have været mere spændende, hvis dommeren havde dømt de 3 5 meter(straffe)/udvisninger som han helt tydeligt overså på centerpladsen. Det er ikke sikkert kampens udfald var ændret, men det må ikke ske i en finale. Tommerups spillere var tydelig frustreret over at de ikke havde med gang i spillet eller kendelser, hvilket også var medvirkende til nederlaget på 11 -8 og sølvmedaljer.