Tommerup Vandpolo fighter flot sejr i mål på hjemmebane.
Tommerups spillere var virkelig tændte og opsat på at give alt hvad de havde i kampen mod Slagelse lørdag den 25 marts 2017 i Fyrtårn Tommerup. Denne lørdag blev der afviklet en runde i vandpoloens bedste senior række. Runden bestod af i alt 5 kampe, hvor hjemmeholdet skulle spille to kampe. Tommerup åbnede dagen med en kamp mod HSK/KVIK, som vi desværre tabte 18 – 9 mod et stærkere fysisk og mere rutineret hold. Herefter spillede Slagelse mod H2Odense en meget lige kamp i de første 2 perioder, hvorefter H2Odense trak fra og vandt kampen med 11-6. Tredje kamp mellem Frem og HSK/KVIK var ligeledes meget lige men Frem vandt med 13-11.
Rundens fjerde kamp stod mellem Slagelse og Tommerup. Tommerups gejst og vilje til sejr var virkelig vakt til live efter flere nederlag. Efter blot 15 sekunders spil fik Niclas Jensen Svømmet sig fri og fik en perfekt aflevering. Han kvitterede med mål og Tommerup var foran 1- 0. 3 minutter efter udlignede Slagelse til 1-1 og efter yderligere 2 minutter bragte Alexander Greve Tommerup foran med 2-1. Slagelse udlignede kort efter til 2-2 og 15 sekunder før tid til periodens resultat 3-2 til Slagelse. Anden periode bliver lige så spændende som første. Slagelse scorer første mål og kommer foran med 4-2, men Christian Valther Andersen holder Tommerup inde i kampen med en scoring til 4-3, hvor efter Slagelse score til 5-3.
Frederik Riis reducerede til 5-4 i et Tommerup overtal (Slagelse fik en 20 sekunder udvisning). Herefter udlignede Tommerup til 5-5 og holdene skiftedes til at score. Efter anden periode var stillingen 7-6 til Slagelse.
I starten af tredje periode udligner Tommerup til 7-7 og øger føringen til 7-8 og efter yderligere 1 minut kom Tommerup på 7-9. 1 minut og 50 sekunder før periode får Alexander Greve sin tredje 20 sekunders udvisning (3 udvisning, er udvisning for resten af kampen, men med indsættelse af anden spiller) og Slagelse reducerede i deres overtal til 8-9 som var resultatet efter tredje periode.
Efter 5 minutters spil i fjerde periode fik Slagelse udlignet til 9-9 og kampen var helt lige igen. Kort efter score Tommerup til 9-10 og den stilling holder til slutningen af perioden.
Resultatet 10-9 til Tommerup over Slagelse betyder at vi har vores første sejr i forårets indledende runder og det var holdets bredde der gjorde udslaget, idet alle ydede en stor arbejdsindsats. Målscore for Tommerup, Christian V. Andersen 4, Ludvig Steffensen & Alexander K. Greve hver 2, Frederik Riis & Niclas G. Jensen hver 1 mål. Målmand Daniel K. Olesen leverede igen nogle flotte redninger og Nicolai Stampe, Johannes Andersen, Mikkel la Cour og Laus Wrang gjorde et godt arbejde i forsvaret.
En god dag for Tommerup Vandpolos første hold.