Travl og spændende dag for Tommerup Vandpolos U15 piger og 19 hold

Pressemeddelselse.

Lørdag den 10. december 2016 spillede Tommerup Vandpolo de sidste to Danske Mesterskaber i ungdomsrækkerne. Kampene blev afviklet i Universitetets Svømmehal i Odense. Der var tre hold der stillede op i hver række. U19 holdet spillede mod Slagelse Svømmeklub først og FREM Odense bagefter. U15 pigerne skulle først møde Slagelse Svømmeklub og derefter KVIK, Kastrup.

Kampene blev afviklet med en U19 kamp efterfulgt af en U15 kamp og derefter U19 så der hele tiden var en kamps pause i hver række.

I U19 rækken blev den første kamp spillet mellem Slagelse Svømmeklub og FREM Odense, hvor FREM Odense vandt med 2 mål over Slagelse Svømmeklub. Herefter skulle taberen af første kamp møde Tommerup. Tommerup kom skidt fra start og spillede usikkert. Vi fik ikke styr på vores langskud, men kom dog mere med i kampen. Den dårlige start gjorde, desværre at vi ikke fik hentet Slagelse Svømmeklub og måtte se os slået med 3 mål, da kampen sluttede.

Efter en kamps pause skulle vi møde FREM Odense, der havde det bedste udgangspunkt med en vundet kamp. Tommerup Vandpolo kunne stadigvæk nå at vinde mesterskabet med en sejr på 4 mål. I denne kamp var Tommerup holdet klar fra start og havde fuldt styr på kampen. Det var en tæt, men mål fattig kamp efter de første to perioder førte Tommerup med 2-0 og havde haft flere langskud. Skuddene havde dog dårlig kvalitet hvorfor vi kun førte med to mål. I tredje periode var holdet ukoncentreret i en kortere periode, hvor Frem nåede at score 2 gange til stillingen 2-2, men vi kom hurtigt tilbage og fik bragt os foran med 4-2, hvilket kampen også endte med. Tommerup spillede overbevisende i denne kamp og burde have vundet større. Det Danske Mesterskab for U19 blev afgjort på målscore i det alle 3 hold havde vundet en kamp hver og Slagelse Svømmeklub blev Danske Mestre, FREM Odense fik Sølv og Tommerup Vandpolo Bronze.

Hos U15 Pigerne blev første kamp spillet mellem Slagelse og KVIK og den blev vundet af KVIK, Kastrup. Hvilket betød at Tommerup skulle spille mod Slagelse. Det gjorde pigerne meget overbevisende, og de vandt med flere mål end KVIK havde vundet med over Slagelse Svømmeklub.

I dagens sidste kamp skulle Tommerup Vandpolo spille mod KVIK og vores piger lagde meget flot ud og kom foran med 4 mål, men jo længere hen i kampen vi nåede kunne vi se at vores modstandere havde en bedre form og var bedre svømmende end Tommeruppigerne, hvilket også betød at vores forspring skrumpede ind til en et måls føring på 8-7 indtil få sekunder før tid. Her fik KVIK udlignet til slutresultatet 8-8.

Dette betød at denne række også blev afgjort på bedste målscore hvor Tommerup Vandpolo blev Danske Mestre, KVIK Kastrup vandt sølv og Slagelse Svømmeklub fik bronze.