Dobbelt Dansk Mesterskab til Tommerup i U 11 og U 15 vandpolo
Fjerdeplads til U13
Tommerup U 13 Vandpolohold opnåede en flot fjerde plads ved damarksmesterskaberne i Sønderborg.
Inden turneringen havde U 13 holdets trænere Daniel Olesen og Alexander Greve sat den målsætning at det ville være godt hvis holdet kunne spille sig i semifinalerne blandt de 8 hold der deltog. Tommerupholdet er ikke så rutineret som flere af de andre hold og derfor ville det være en fin præstation.
I den første indledende kamp lørdag morgen overraskede Tommerup dog ved at slå Lystrup med 6-4, et hold som vi har tabt til de sidste gange vi har spillet.
Efterfølgende blev hjemmeholdet Sønderborg slået, men Tommerup måtte desværre inkassere et stort nederlag til Slagelse i lørdagens sidste kamp.
De to sejre var imidlertid nok til at holdet søndag formiddag skulle spille om retten til at spille finale.

Kampen stod mod Jyllinge og efter de tre første perioder var kampen åben, idet Jyllinge førte med 1-0. Tommerup kunne dog ikke holde stand i fjerde periode og tabte.
Det betød at kampen om tredje pladsen skulle spilles mod Frem og trods en flot fight fra Tommerupholdet tabte de desværre og endte som nr. fire ved DM U 13.

Tommerups U 11 hold kom til turneringen som regerende mestre fra 2014 og spillede også flot i de indledende kampe - de blev dog slået af Slagelse i den indledende kamp.
Men da de vandt de andre kampe skulle de spille finale mod Slagelse.
Det var med meget blande følelser at spillerene gik i vandet. Det blev som flere gange før en meget lige kamp men Tommerup endte med at vinde med resultatet 11-9.

I U15 rækken havde Tommerups hold spillet to gode puljekampe, som blev vundet overbevisende. Derefter vandt de også semifinale kampen og skulle således spille finale mod Slagelse fra den anden pulje.
Tommerups spillere var nervøse før kampen, selvom vi for ca. en måned siden slog Slagelse i en anden turnering.
Kampen var tæt, hård og meget lige.

I fjerde periode svigter Tommerup-angrebet tre gange og Slagelse svømmer kontra med en mand fuldstændig fri mod Tommerups målmand, Kriss Søndergaard, der alle 3 gange redder skudforsøget og dermed Tommerup fra at komme bagud. Tommerup vinder denne tætte kamp 6-5 over Slagelse.

Tommerups spillere leverede en super god holdindsats, selv om vores mål kun blev scoret af 3 spillere.
Målscorerne for Tommerup blev: Laus Wrang med 3 mål, Alexander Larsen med 2 mål og Mikkel la Cour Pedersen med 1 mål.