U 17 DANSKE MESTRE

Tommerup vandt det første af fire Danske ungdoms Mesterskaber der spilles i denne og næste weekend. Det bliver spændende hvordan det går i U 13 søndag, samt U 11/ U 15 næste weekend.
Vandpolo

Finalen i U 17 stod mellem Slagelse og Tommerup.
I pokal finalen der blev spillet i juni var det Slagelse der spillede bedst og Tommerups hold der kollapsede .

MEN det blev fuldstændigt ændret i lørdagens kamp.
Tommerup spillerene havde forberedt sig godt på kampen, i de sidste træninger før mesterskabet.
De havde taget taktikken til sig og havde sat sit godt op til kampen.

Selv om det var Slagelse der scorede det første mål, spillede Tommerup veldisciplineret videre og flere spillere trådte i karakter hvilket betød, at Tommerup vandt 1. periode med 3-1. Det forsatte på samme måde i de resterende 3 perioder.

Tommerup leverede en næsten fejlfri kamp med et suverænt forsvars spil og et flot angrebsspil med gode afleveringer og seje afslutninger.

Slutresultatet blev 12-7 til Tommerup.

Fedt at være træner når spillerene levere så flot en kamp, det er med til at vi kan tage nogle flere af de mange sure trænings timer.