To gange guld og to gange sølv til Tommerup

Tommerup taber idag to pokalfinaler på hjemmebane og må nøjes med flotte sølvmedaljer. Flot at der kom to pokaler hjem i sidste weekend!

U13 måtte ud i en ekstra omkamp mod Frem, da holdenes resultater var helt lige. Her blev der helt usædvanligt spillet 8 perioder!! Som endte med sejr og en finaleplads til Tommerup.

Det tappede vist kræfterne så meget at de ikke kunne følge med i finalen mod Slagelse.

U17 tabte til alles overraskelse med et enkelt mål til Slagelse. Holdet kom bagud med tre dumme mål i første periode. Så kæmpede de sig op på 6-6, men tabte med 6-7.
Ikke den sjoveste dag - nå men vi må op på bølgen igen!

Som vi tidligere har skrevet sikrede U11 og U15 sig begge Pokalen i sidste weekend.

I U 11 rækken blev det til en sejr i en meget spændende finale, hvor Slagelse og Tommerup skiftedes til at føre med 1 mål.
Slutresultatet blev dog 11-10 til Tommerup 1 over Slagelse og Tommerup 3 opnåede en 3 plads.
I U 15 sluttede Tommerup2 på en 5 plads, men det er også et mindre rutineret hold der skal spilles sammen til at tage over i U 15 rækken i 2015 når de ældste og mere rutinerede U 15 spillere på Tommerup 1 rykker op til U 17.

U15

Tommerup 1 havde i indledende runde vundet alle deres kampe og skulle derfor spille Finale mod Slagelse der kun havde tabt en kamp i indledende.
Tommerup 1 var virkelig tændte rent mentalt og satte sig på kampen fra første periode. De leverede et super godt forsvar og spillede med godt overblik i angrebet.
Tommerup vandt overbevisende 19-8 over Slagelse og Frem Odense blev nr. 3 efter det havde vundet over OSLF/LIF i bronzekampen.