Status på 1. division efter de første kampe
Tommerup Vandpolo spillede sine første 1. div. hjemmekampe samme dag som vi holdt 40 års jubilæum.

Tommerup Vandpolo 1. division

Premiere
Hjemmeholdet var sat godt op til den første kamp mod København, hvor spillerene overraskede med en rigtig god holdånd. Denne holdånd gjorde at spillerene holdt sammen og kæmpede for hinanden. Det betød at København ”kun” vandt første periode med 3-0 og anden periode med 2-1.

Hvis jeg som træner inden kampen var blevet spurgt om vi ville være tilfreds med en stilling på 5-1 til vores modstander midtvejs i kampen, ville der lyde et kraftigt JA. Det var rigtigt flot, desværre blev tredje periode tabt 5-1 og fjerde 5-0 – altså en slutstilling på 15-2.
Det betyder 2 gode og 2 mindre gode perioder i første hjemmekamp.

Lokalopgør
Kampen mod OSLF blev spillet senere samme dag. Her gik spillerene endnu engang i vandet med en god indstilling og spillede igen de 2 første perioder flot. Det betød at OSLF førte med 6-3 efter anden periode.

Desværre gik denne kamp lidt på samme måde som den første OSLF fik scoret flere mål i de 2 sidste perioder, 7 mål til det Odenseanske hold i hver periode. Tommerup formåede dog at score 3 mål i tredje og 2 mål i fjerde periode.
Det betød at  OSLF vandt kampen med 20-8, men flot at Tommerup fik scoret 8 mål og med en god indsats fra hele holdet.

Kamp mod mestrene
Torsdag den 6 marts skulle Tommerups 1 hold spille mod Slagelse der er forsvarende Danske Mestre for seniorer.
Efter 2 gode kampe om lørdagen, var optakten til denne torsdags kamp desværre langt fra optimal.

Holdet var ikke fysisk klar og  rent mentalt var der  ikke den samme opbakning spillerene imellem som vi oplevede om lørdagen.
Det betød et stort nederlag på 25-4 til Slagelse i en kamp hvor Tommerup ikke spillede det som de burde kunne.