Tommerup vinder anden runde af DANGER vandpololiga

Anden turneringsdag af den internationale DANGER Liga i ungdomsvandpolo blev lige så fysisk krævende, som den første der startede tuneringsrækken i Tommerup den 21. september 2013.

Lørdag den 23. november var dagen hvor Tommerups ældste hold tog til Kiel i Tyskland for at forsvare det forspring de havde kæmpet sig til ved at vinde de 3 kampe de spillede på hjemmebane i september.

Viking Kiel havde arrangeret et professionelt stævne hvor intet var overladt til tilfældighederne i deres store universitets svømmehal. De havde fået 4 dommere fra deres bedste Liga til at dømme kampene og var meget opsat på at deres stævne skulle leve op til det stævne Tommerup var vært for i september. I deres åbnings tale roste de ”den lille landsby klub” Tommerup for at have taget initiativet til at starte DANGER Liga.

I deres program var de ikke lige så venlige, idet Tommerup skulle spille to kampe lige efter hinanden og de havde gjort det så vi mødte Hamborg først og lige bagefter spillede vi mod Kiel.

Tommerup holdet var sat mentalt godt op og startede med at bringe sig i føring med 4-0 mod Hamborg, dette chokerede Hamborg spillerene, der ikke formåede at vende tilbage i kampen. Denne kamp endte med en sejr på 18-14 til Tommerup over Hamborg.

Herefter havde Tommerup spillerene en kort pause på 20 min. inden de skulle spille mod det stærke hold fra Viking Kiel, der også havde fået stor opbakning på tilskuere tribunen. Stemningen var super god og hektisk mens spillerene kæmpede sig gennem de 4 x 8 min. effektiv spilletid (ialt ca. 1 time.)

Kampen bølgede frem og tilbage, med spændende og utroligt flot spil. Efter 3 periode stod der 6 – 6 og der var derfor lagt op til en spændende 4 periode. Her viste Tommerups spillere dog at bredden på holdet er god og at alle kan yde deres bedste når det gælder.
Tommerup vandt sidste periode med cifrene 2-0 og dermed hele kampen 8-6 og det var nogle meget trætte men stolte spillere der kunne forlade vandet til en pause inden de skulle møde Slagelse i sidste kamp.

Sidste kamp mod Slagelse blev spillet i et noget langsommere tempo, idet nu var det Slagelse der skulle spille to kampe i træk. Tommerup spillerene skulle have et par ”opsange” fra træneren i løbet af kampen for at bringe spiltempoet op. Men de spillede godt sammen og vandt kampen med 22 – 10, meget flot.

Tommerup kunne herefter køre ubesejret hjem efter de 2 første spille runder i DANGER Liga. I runden i Kiel viste holdet endnu en gang at de er spillet rigtig godt sammen og at alle er vigtige på holdet.

Specielt skal fremhæves holdets forsvar, hvor alle byder ind og hjælper hinanden. Dette er med til at presse modstanderene der havde svært ved at passere vores målmand Mathias Schjødt-Pedersen der stod meget flot i Kiel kampen.

I angrebet leverede Alexander K. Greve en meget flot præstation, der bevirkede at modstanderene fik flere udvisninger.  Dette spil beviste at de spillere som Tommerup sender med ungdomslandsholdene til Nordiske Mesterskaber i næste weekend er i rigtig god form.