DM sølv til U13 vandpoloholdet (førsteholdet). Men finalen var så tæt, at der nok er guld at skimte, hvis de unge spillere skraber lidt på medaljerne.
Periodecifrene siger en del. Tommerup scorer begge sine mål i første periode, og her får Slagelse også et mål, så den ender 2-1.
Efter tredje står der 2-2, og kampen ender 2-4 til Slagelse.

Andet holdet gjorde godt - selvom de tabte alle kampe. Det giver gode erfaringer, som kan bruges til det næste DM.
 DM til Tommerup U13 vandpolo

U13 sølvmedaljer der lugter lidt at guld
U13 holdet fik søndag sølvmedaljer efter en ualmindelig tæt finale. Her var modstanderne også Slagelse.
Kampen endte 4-2, og det skal ses i lyset af, at der stod 2-2 før 4. og sidste periode. Men heldet var ikke med Tommerup, da de fik en udvisning i sidste periode - og den forstod Sjællænderne at udnytte.

Karl-Emil Greve, så en rigtig god vandpolokamp fra sidelinjen. Der er sket en meget stor udvikling med det unge hold de seneste to år, fortæller han.

For to år siden stod de to hold over for hinanden i U11 DM-finalen, og dengang fik Tommerup store klø - så, at holdet nu kan spille lige op med Slagelse er bestemt godkendt, mener træneren.

Han roser især Kris Søndergaard i målet: Vi har et rigtigt godt forsvar, og må så bare ærgre os over at afslutningerne ikke helt var skarpe nok.

Han har i øvrigt overladt træner-tjansen for det unge hold til de unge trænere Alexander Kejser Greve og Daniel Olesen.

Tommerups andet U13-hold spillede også med i DM turneringen - de vandt ingen kampe, men de leverede en flot indsats i alle kampe.

De har dermed opnået en værdifuld erfaring, som de kan bruge i 2014 hvor mange af dem er ældste U13 spillere.