U17 kampen mod Slagelse var helt lige i første periode, som Tommerup vandt 4-3

U17 vandpolo DM sølv 2012Men herefter gik det galt for Fynboerne. Frederik Eriksen fik sin tredje udvisning og måtte så ikke være med mere.

Tommerup var under hårdt pres, af et rutineret og i gennemsnit ældre U17 hold fra Slagelse.

Så var det Frederik Riis tur til at tage udvisningerne. Bla. en forkert indsvømning efter den første udvisning kostede endnu en udvisning. Kort tid efter kom hans tredje udvisning, og så kunne han ikke gøre andet end at ærger sig og kigge på.

Efter anden periode stod den 5-7 til Slagelse.

Så var det Rune Søndergaard der kort fortalt fik tre udvisninger. Den ene var fordi dommeren tolkede Runes udtryk som brok - og så var løbet kørt for Fynboerne.

Slagelse fik også et par udvisninger, men indspillet til to-metermanden (centerforward) ville ikke lykkes. Slagelse spillede og dækkede den position rigtigt godt.

Efter tredje periode stod den så 5-10. Der var ikke så meget at gøre og kampen endte 5-14 til Slagelse.

Tommerup fik altså ikke scoret de sidste to perioder, da Slagelses forsvar var rutineret og velorganiseret.

U13
U13 DM sølv til Tommerup vandpolo 2012Selvom Tommerups 1. hold havde slået Slagelse 7-3 i den indledende runde gik det galt i finalen. Slagelses hold var som forandret, og havde luret Tommerups taktik.

Første periode endte 1:1, og i anden periode kommer Fynboerne  foran 3-1. Men inden perioden er slut, fører Slagelse 3:4.

Så kom der en omdiskuteret episode. De to dommere udviser hver sin TSK-spiller. Nikolai svømmer ud i hjørnet og spillet går i gang. Men dommeren tættest på dommerbordet har udvist Katrine, og det er hendes nummer der bliver noteret i protokollen. Da hun så senere får en udvisning, mener dommerne at det så må være hendes tredje udvisning - dermed er hun ude af kampen.

Kampen ender 6-8 til Slagelse.