Tommerup vandpolo kæmper sig til første point i Pokalturneringen med deres unge hold

Lørdag den 24 oktober 2015, vil blive husket som dagen hvor Tommerups unge hold, hentede deres første point i den bedste danske række inden for vandpolo.

Kampen stod mellem Tommerup og KVIK Kastrup. Holdene stod lige pointmæssigt før kampen, idet ingen af holdende har formået at vinde eller spille uafgjort mod andre hold i efterårets pokalturnering.

Tommerup spillerene var tændte fra start i denne kamp og leverede fra start et perfekt zoneforsvar, med målmand Daniel K. Olesen til at pille de langskud der måtte komme.
Taktikken virkede rigtig godt. Efter 1,45 min bragte Tommerup sig foran 1-0 og så gik der yderligere 4 minutter inden KVIK udlignede til 1-1, men efter bare 35 sek. øgede Tommerup til 2-1.

I anden periode blev der kun scoret een gang og det var igen Tommerup der øgede yderligere til 3-1.

I tredje periode fik begge hold scoret to gange og stillingen var således 4-3 til Tommerup inden fjerde og sidste periode.

I sidste periode bølgede kampen frem og tilbage KVIK fik udlignet til 5-5 kom foran 5-6 for første gang i kampen. Spændeingen steg da Tommerup udlignede til 6-6.

Et minut og 15 sek. før slutfløjtet kom KVIK foran med 6-7. Men 21 sek. før tid fik KVIK deres 12. udvisning og efter et flot overtal scorede Tommerups nr. 2 Frederik Riis det udlignende mål til 7-7, kampens slutresultat.

Set med Tommerups træner Karl-Emil Greves øjne burde holdet have vundet kampen med 4-5 mål, idet de brænder seks overtals situationer, og nogle 100% chancer, fortæller han.
KVIK Kastrup kan takke deres to stærke målmænd for at de fik det ene point med hjem.

Tommerup kunne tage hjem med vores første point i den bedste række og en masse erfaring rigere.

Holdet leverede i denne kamp et super sammenspillet forsvar og viste gode takter i angrebet, men manglede skarphed i flere afgørende situationer.

Tommerups målscore blev Alexander K. Greve med 3 mål, Christian V. Andersen og Frederik M. Riis med hver 2 mål.